URBAN ARTIESTEN EN RAPPERS BOEKEN

Urban artiesten en Rappers boeken

Urban artiesten en Rappers boeken

Blog Article

‘Dé artiestenstal’ is het entertainment platform waar u moet zijn voor het boeken van entertainment en het inhuren van artiesten.Het entertainment platform "De Artiestenstal" is het artiestenbureau in het bijzonder dat u best gebruikt om entertainment en artiesten goedkoop te boeken

Ook voor DJ's, coverbands, trouwbands en partybands kunt u bij ‘De Artiestenstal’ terecht. Tribute-, Duo- en Trios-bands reserveer je snel op artiestenstal.nl

Voor uw festiviteiten kunnen wij Tino Martin of Samantha Steenwijk boeken. Maar er zijn ook nog andere muziekkunstenaars zoals Mart Hoogkamer, John West, Frans Duijts, John de Bever en vele bekende zangers.

Het boeken van een hedendaags zanger of zangeres als Emma Heesters, Maan, Rolf Sanchez en Brace zijn ook onmiddellijk in te huren als u contact met ons opneemt via ons aanvraagformulier. Het verzorgen van DJ’s op bruiloften en verjaardagen doen wij met veel ijver voor u. Wij hebben een groot bestand aan DJ’s bestaand uit feest DJ’s, vrouwelijke DJ’s, huwelijks DJ’s en House dj’s.

De meeste mensen boeken altijd een Allround Dj voor bruiloften, verjaardagen of privéfeesten. Voor alle gelegenheden en alle feestelijkheden kunnen wij de aangepaste DJ reserveren


Het assortiment van DJ’s is voldoende voor ieder zijn smaak en aan alle leeftijden te voldoen. Bij het afsluiten van een Plaats een Dj boeking bij de Artiestenstal, bent u verzekerd van de aangenaamste muziek op uw feest of evenement.

Wilt u liever wat meer ambiance en beweging op uw evenement en heeft u wat meer ruimte in uw budget? Dan kunt het beste een coverband boeken of een live band boeken. Allerhande bands zoals feestbands en tribune bands hebben wij voor u op onze website staan om te boeken voor uw feest of evenement.

Op uw huwelijksfeest mag natuurlijk geen bruiloftsband ontbreken en bij de Artiestenstal hebben wij een grote keuze aan bruiloft bands, geschikt voor mensen van alle leeftijden en verschillende smaken. Niet te vergeten, verscheidenheid en gezelligheid zijn inbegrepen.

Onze coverbands hebben een ruim programma wat varieert van de 60’s tot aan de hedendaagse toplijsten. Dus u heeft variatie genoeg als u een band wilt boeken bij de Artiestenstal.

Erg in trek zijn de Piano-acts en One-man bands vanwege de flexibiliteit in ruimte en budget.


Ook heeft het ‘Crazy Piano’s’ concept duidelijk een grote inslag gehad in de ontspannings wereld. Zelf op grote bedrijfsfeesten worden deze Piano-acts geboekt. Het plezante aan deze acts is dat zij onmiddellijk verzoeknummers kunnen spelen, dus uw gasten kunnen de gehele avond verzoeknummers neerleggen bij de bühne en deze worden dan altijd gespeeld. Dit gaat vaak door middel van verzoekkaartjes waar je een verzoeknummer kan doorgeven en je naam en reden van verzoek erbij kan schrijven. Net zoals in de aller bekende gelijknamige horecazaak te Scheveningen.

Naast dat wij het entertainment verzorgen voor uw feest of evenement doen wij ook evenementen organiseren of nemen de gehele regie van een feest in handen. Denk hierbij aan het boeken van een DJ, artiest of band maar ook het monitoren en verzorgen van licht en geluid en misschien ook wel de maaltijden en de aankleding van uw feestlocatie.

Wilt u een festiviteit plannen, contacteer ons en wij helpen u onmiddellijk verder. Bruiloften zijn dikwijls heel persoonlijk en daardoor worden deze huwelijksfeesten indien mogelijk geregeld door een ceremoniemeester van het bruidspaar zelf. Toch kunnen wij ook bijstaan bij het voorbereiden van een trouwgebeuren.

De artiesten zoals Andre Hazes, Davina Michelle en Gerard Joling worden vaak geboekt door de grote en bekende artiestenbureau ’s maar vanaf nu zijn deze top artiesten ook bij de Artiestenstal te boeken.

Contacteer ons en wij doen de rest! Plaatselijke artiesten zijn momenteel heel populair op privéparties als extra invulling naast een coverband of een DJ. Zij zijn niet zo duur als een bekende artiest en zijn een hele unieke afwisseling op het feest.

U kunt daarom ook bij ons Wesley Klein boeken, Ray Benjamin boeken en een zanger als Wesly Bronkhorst boeken. Kortom, u kunt bij ons voor elk soort entertainment terecht. Wij zullen altijd proberen, in overleg met u, de juiste artiest, band of DJ te boeken voor uw feest of evenement. Dat is tenslotte waarom wij het doen, een tevreden klant is onze missie.

Daarbij heeft het ‘Crazy Piano’s’ concept een enorme inslag gehad in de amusements wereld. Zelf op grote bedrijfsfeesten worden deze Piano-acts gereserveerd. Het plezante aan website deze optredens is dat zij ter plekke op verzoek spelen, dus uw gasten kunnen tijdens het feest verzoekjes neerleggen bij de bühne en deze worden dan altijd gespeeld. Dit gaat vaak door middel van verzoekkaarten waar je een favoriete song kan doorgeven en je naam en reden van verzoek erbij kan schrijven. Net zoals in de bekende gelijknamige feestzaal te Scheveningen.

Naast dat wij het entertainment verzorgen voor uw feest of evenement doen wij ook evenementen organiseren of nemen de gehele regie van een feest in handen. Denk hierbij aan het aanwerven en boeken van een DJ, artiest of band maar ook het verzorgen van licht en geluid en misschien ook wel de catering en de aankleding van uw feestlocatie.

Wilt u een evenement plannen, contacteer ons en wij helpen u onmiddellijk verder. Trouwfeesten zijn dikwijls heel persoonlijk en daardoor worden deze bruiloften indien mogelijk geregeld door een ceremoniemeester van het bruidspaar zelf. Toch kunnen wij ook bijstaan bij het voorbereiden van een huwelijksfeest.

De zangers zoals Andre Hazes, Davina Michelle en Gerard Joling worden vaak geboekt door de grote en bekende artiestenbureau ’s maar vanaf nu zijn deze mega artiesten ook bij de Artiestenstal te reserveren.

Mail ons en wij doen de rest! Lokale artiesten zijn momenteel heel populair op privéparty's als extra invulling naast een muziek of een DJ. Zij zijn niet zo duur als een bekende artiest en zijn een hele leuke afwisseling op het feest.

U kunt daarom ook bij ons Wesley Klein boeken, Ray Benjamin boeken en een zanger als Wesly Bronkhorst boeken. Kortom, u kunt bij ons terecht voor alle feestactiviteiten. Wij gaan altijd met u in onderhandeling om de juiste artiest, muziekband of DJ te reserveren voor uw feest of evenement. Want klanttevredenheid is onze missie.

Report this page